HP: 012-3368939
Office: 06-6333188 / 06-6319993
Fax: 06-6339188
FB: HP Setia Construction
02
01
03
04
06


UBAHSUAI BINA RUMAH KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN

HP SETIA Construction Sdn. Bhd. merupakan sebuah syarikat yang berdaftar di bawah Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) yang berpengalaman di dalam dunia pembinaan serta kerja-kerja pengubahsuaian rumah.

Pihak kami juga berkemahiran luas dalam menguruskan permohonan pinjaman perumahan kedua untuk mengubahsuai rumah bagi kakitangan kerajaan daripada Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA). Syarikat kami yang terletak di lokasi strategik berhampiran susur keluar tol Seremban dapat memudahkan lagi anda untuk berurusan dengan pihak kami.

Segala pertanyaan berkenaan rekabentuk, pembinaan, bahan binaan mahupun peralatan pembinaan atau sebarang perkara yang berkaitan boleh diajukan terus kepada kami. Kakitangan kami yang produktif sentiasa membantu dalam menyelesaikan apa jua masalah yang anda hadapi. Justeru itu, kami mengalu-ngalukan kedatangan anda untuk berurusan dengan kami walau dimana jua anda berada memandangkan projek yang kami kendalikan merangkumi SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA.

*Tertakluk kepada terma-terma dan syarat-syarat Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA).